DuurSaem

DuurSaem hecht veel waarde aan samenwerking om een maatschappelijke winst voor mensen en bedrijven mogelijk te maken. Wij willen er zijn voor mensen die moeite hebben met het vinden van een baan of die noodgedwongen hun baan dreigen te verliezen. Jong volwassenen die niet aan de bak komen, 41+ en verder die opzoek zijn naar een baan of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij hebben professionele samenwerkingsverbanden, waardoor wij zeer kostenefficiënt kunnen werken en ons meer kunnen focussen op het benutten van kansen en mogelijkheden. Dat doen wij door anders te kijken, te denken en te doen!

DuurSaem wil het vertrekpunt zijn voor jou als persoon of voor u als organisatie om doelstellingen te bereiken. Onze pilaren zijn hierbij ons uitgangspunt. Vanuit hier werken wij om meer balans aan te brengen. Het is een kunst om het optimale te realiseren.

DuurSaem samenwerken om doelstellingen te realiseren!

Visie

DuurSaem heeft als doel, door anders te kijken, te denken en te doen, duursaeme veranderingen te realiseren bij mensen en organisaties. Wij willen vanuit ons samenwerkingsverband kennis en kundigheid ontwikkelen, zodat iedereen een kans krijgt op een baan of passende dagbesteding. Wij geloven dat vanuit het evenwicht van onze pilaren mensen en organisaties in balans kunnen komen om maatschappelijke winst te boeken.

Missie

DuurSaem wil sociaal/maatschappelijk ondernemen. Wij willen er zijn voor jongvolwassenen, 41-plussers en ouder en zij die een achterstand hebben tot de arbeidsmarkt, om hun doelstellingen te bereiken. Vanuit ons netwerk brengen wij mensen bij elkaar en zien wij het als een mogelijkheid om mensen aan de slag te helpen, om hun netwerk te professionaliseren en in het opdoen van kennis en vaardigheden. Onze samenwerkingsverbanden zijn voor bedrijven en organisaties interessant om specifieke vraagstukken te behandelen.